Hemsidor som gör avtryck

Vi skapar hemsidor som gör avtryck och överträffa dina besökares förväntningar. Förstärk ditt varumärke och visa upp er från er bästa sida. 

Design

Vi designar och producerar din hemsida anpassad efter ditt formspråk.

Varumärkesbyggande

Hemsidan är skyltfönstret utåt och första intrycket brukar bestå.

Informativ

Vi förmedla i text och bild vad du erbjuder för produkter eller tjänster.

Grunden i all marknadsföring

Hemsidor som gör avtryck är grunden i all er digitala marknadsföring. Hemsidan är skyltfönstret för din verksamhet och visar vem ni är och vad ni gör . Så som den ser ut är hur andra uppfattar er. Vad du kommunicerar och hur du gör det. Är din information aktuell och uppdaterad? Är den lättnavigerad och skapar den intresse som håller kvar era besökare? Är det enkelt att hitta din kontaktinformation eller måste man klicka sig igenom hela menyn? 

Vi skapar unika hemsidor som är responsiva vilket betyder att de anpassar sig till enheten den visas på.  Vi arbetar med text och bild tillsammans med er grafiska profil för att skapa ett helheltsintryck. Vi fokuserar på kundnyttan och paketerar ert erbjudande på ett sätt som gör det lätt för besökare att  ta del av det.

Tekniskt helhetsansvar

Som mycket annat kräver även en hemsida regelbundet underhåll. Vi rekommenderar alltid att man regelbundet ser över sin hemsida. Både när det gäller att se till att informationen är aktuell och uppdaterad. Men även att systemet hemsidan är byggd i uppdaterad och underhålls regelbundet. Vi erbjuder även helhetsansvar som hosting, löpande underhåll, uppdateringar och eposthantering. För dig som vill vara flexibel och kan och vill göra lite själv men behöver lite stöd erbjuder teknisk support. 

Spegla varumärket

Vilken strategi du använder för att attrahera besökare kan  skilja sig från andra. Men speglar din hemsida inte ditt varumärke eller på ett tydligt sätt informerar om vad ditt erbjudande är kommer dina besökare snabbt lämna dig.